Fostul pemier, Viorica Dancila, sustine ca ministrul Finantelor, Florin Citu, "e un radical periculos in Guvernul Romaniei", iar PNL "nu se gandeste la binele romanilor".

"Chemarea la judecata publica a adversarilor politici si acuzatiile de sabotare a economiei nationale sunt exemple clasice ale extremismului politic pe care nu credeam sa le mai vad exprimate la varf intr-o Romanie moderna, membra a Uniunii Europene.

Ministrul Florin Citu e un radical periculos in Guvernul Romaniei! E un om care face mult rau tarii, dar care e tolerat cu buna stiinta de Ludovic Orban si PNL, fiindca il considera util din punct de vedere politic.

Pentru cetateni (si NU pentru actualul ministru al Finantelor, pe care ura si extremismul nu-l lasa sa judece drept), reafirm ca ordonanta 114 a avut nenumarate efecte pozitive asupra cetatenilor. Enumar doar cateva: stoparea cresterii dobanzilor la creditele romanilor, plafonarea tarifelor la gaze naturale si energie electrica pentru consumatorii casnici, cresterea pensiei minime de la 640 la 704 lei, cresterea anticipata a salariilor din educatie sau stimularea unui comportament mai responsabil si transparent din partea administratorilor privati ai pilonului II al sistemului de pensii.

PNL ignora responsabilitatile guvernarii si nu se gandeste la binele romanilor. In lipsa rezultatelor economice promise, PNL ofera doar incompetenta si comportament politic imatur. Sper doar ca, in scurtul timp cat mai ramane la guvernare, PNL sa gaseasca si alte solutii decat apasatoarea mostenire si razbunarile politice.

Ma asteptam ca, dupa ce au facut ordine in ascensoarele din institutiile publice, economia Romaniei sa urce pana la cer. Constat insa ca PNL nu poate face nimic mai mult decat sa se dea in spectacol. Totul pe banii romanilor", a scris Viorica Dancila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.