Presedintele deputatilor PNL, Florin Roman, i-a acuzat pe social-democrati de lipsa de seriozitate in ceea ce priveste elaborarea motiunilor simple pe care intentioneaza sa le depuna impotriva Guvernului Orban.

"Caut nas pentru taierea motului la botezul motiunii de cenzura a PSD. Cu o singura conditie: sa stie nasul cum se numeste motiunea, pentru ca asa cum ati vazut si dumneavoastra depun o motiune pe care ei chiar nu stiu cum sa o boteze, cum o cheama si de unde a aparut. Asta spune totul despre seriozitatea PSD. (...) Am inteles ca pregatesc motiuni. Cu motiunea de cenzura m-am lamurit: scrisa pe genunchi de Vasile, vechiul portar de la sediul PSD. Om de treaba. A invatat si el saracul ce a putut de la liderii PSD si a scris o motiune asa cum a invatat el. Cat e de serioasa, v-ati dat seama ascultandu-l pe liderul de grup de la PSD, care a uitat cum se numeste motiunea pe care a depus-o cu manuta lui", a declarat Roman prezent la Consiliul National al Partidului National Liberal, desfasurat la Palatul Parlamentului, informeaza Agerpres


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.