Presedintele Senatului, Teodor Melescanu afirma ca este deschis pentru gasirea unei solutii "pentru a depasi o perioada foarte grea pentru Senat", referindu-se la decizia CCR potrivit careia alegerea sa in fruntea Camerei Superioare este neconstitutionala. 

"Vom vedea luni, la deschiderea sesiunii si vom cauta sa gasim cea mai buna solutie pentru a depasi o perioada foarte grea pentru Senat, solutie care sa respecte toate prevederile legale. E adevarat ca nu a fost inca publicata decizia Curtii si nici motivarea. Va trebui sa gasim modalitatile cele mai bune ca lucrurile sa functioneze excelent. Trebuie sa vedem pe lege. Eu sunt complet deschis", a declarat Melescanu sambata, potrivit Agerpres, relateaza b1.
Intrebat daca este dispus sa demisioneze de la conducerea Senatului, acesta a raspuns: "Sigur, nu e nicio problema. Eu nu fac niciodata pasul inapoi, fac intr-o parte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.