Florin Roman, liderul deputatilor PNL, critica motiunea de cenzura depusa de PSD, spunand ca textul acesteia e scris "pe genunchi".

"Am vazut si noi textul motiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil ca aceasta motiune a fost scrisa de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi ca e o motiune scrisa pe genunchi, neserioasa, in care desi PSD-ul invoca, la inceput, ca pentru ei viata romanilor e sfanta, nu se face nicio referire la ceea ce inseamna agenda publica a cetateanului", a spus Florin Roman.

"PSD continua sa ignore solicitarea a peste 82% din cetatenii romani care-si doresc alegerea primarilor in doua tururi, isi doresc in continuare sa avem baroni locali, cum e cazul domnului Misaila sau Taxaila, domnul Oprisan de la Vrancea, domnul Genoiu la Craiova si cel mai emblematic, situatia de la Bucuresti, unde administratia Firea a facut prapad", a mai precizat liderul deputatilor PNL.

"E foarte clar ca PSD face acest joc impotriva vointei romanilor, ajutat de o decizie discutabila a CCR si spun cu toata responnsabilitatea, cred ca decizia CCR e un raspuns direct la proiectul de lege al PNL pentru taierea pensiilor magistratilor", a declarat Roman, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.