Liderul USR, Dan Barna, sustine ca nu va vota motiunea de cenzura depusa de PSD si critica textul acesteia, considerand ca "depaseste chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt"

"Am spus deja ca nu vom vota pentru nimic care sa inlesneasca intoarcerea PSD la putere. Pentru dezastrul din cei trei ani de guvernare Dragnea nota de plata nu a fost inca achitata.

Nu pot insa sa nu remarc faptul ca textul motiunii de cenzura depusa de PSD depaseste chiar si limitele cele mai de jos ale bunului simt. Disperat sa isi apere baronii locali partidul cu doi fosti presedinti trimisi la inchisoare nu se jeneaza sa foloseasca astazi termeni ca 'demnitate' si 'integritate' in functia publica.

De asemenea, partidul care voia sa scoata Romania din Europa avertizeaza azi ca drumul tarii nu spre Est este. Intr-adevar nu este, dar ei sunt ultimii oameni care pot pretinde ca sunt interesati in mod onest de o Romanie occidentala si prospera", a scris pe Facebook Dan Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.