Politica29 Ianuarie 202011:08

Lectura de un minut

Guvernul a decis rechemarea lui Sorin Adrian Pirvulescu, consul general al Romaniei la Strasbourg, motivul fiind ca acesta nu si-a preluat postul, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

"A fost adoptat proiectul de hotarare de guvern pentru eliberarea consulului de la Strasbourg, in persoana domnului Pirvulescu (Sorin Adrian Pirvulescu - n.r.), daca nu gresesc. (...) Cunoasteti cazul acestui consul de la Strasbourg, numit de ministrul de Externe la acea vreme, Teodor Melescanu, acesta fiind fiul vitreg al demnitarului. Motivul retragerii domnului Parvulescu din functia de consul de la Strasbourg este ca hotararea respectiva nu a produs efecte juridice respectiv, domnul in cauza nu a preluat mandatul respectiv", a declarat Ionel Danca, marti, la finalul sedintei de Guvern, potrivit Agerpres.

Acesta a mentionat, totodata, ca in cadrul sedintei de Guvern a fost aprobata eliberarea si numirea in functie a unor prefecti si subprefecti.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.