Politica24 Ianuarie 202016:51

Lectura de un minut

Deputatul USR Claudiu Nasui a afirmat despre Teodor Melescanu ca "un politruc cu state vechi", care incaseaza "remuneratii barosane" de la stat. 

Potrivit lui Nasui, fostul sef al Senatului este un "politruc cu state vechi" care "capuseaza statul de mai bine de 50 de ani".

"Teodor Melescanu refuza sa plece. Unde sa se duca la 78 de ani dupa 53 de ani de lucru la stat?'', spune deputatul USR.

"Sunt cateva figuri in politica de care se pare ca pur si simplu nu putem scapa. Teodor Melescanu este unul dintre acesti oameni. Politruc cu state vechi, domnul Melescanu capusaza statul de mai bine de 50 de ani.

Pentru dumnealui, valorile politice nu prea au parut a fi relevante. S-a dus unde i s-a oferit un loc cald. De la PDSR, stramosul actualei ciume rosii, a incercat PD + PNL sub forma Aliantei DA, ca apoi sa se reorienteze spre PNL si, mai apoi, la ALDE. Ce au avut toate aceste partide in comun? Un loc cald pe bani buni pentru un cunoscut al sistemului.

Citeste si:
Audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu continua in Parlament
Audierile ministrilor propusi...

Nu doar aceasta traiectorie il face special pe domnul Melescanu, ci si pensia de aproape 9000 de lei pe care o incaseaza lunar, asta pe langa salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotarat ieri ca il incaseaza ilegal.

Ce il recomanda pe acesta pentru aceste remuneratii barosane? De la haosul alegerilor din diaspora, la voturi false in Senat si pana la acuzatiile ca ar fi facut parte din fosta securitate, toate se gasesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat.

Acest tip de personaje ar trebui sa aiba o data de expirare in politica mult mai scurta de 50 de ani, iar acum este momentul sa ne asiguram ca astfel de povesti vor fi doar istorie, si nu regula unei alte generatii de sacrificiu", a scris Claudiu Nasui pe Facebook.

Citeste si:
USR propune pedepse mai mari pentru faptele de corupție
USR propune pedepse mai mari...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.