Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca daca ea era in locul ministrului Muncii, facea greva foamei in fata biroului lui Ludovic Orban, pentru a se majora alocatiile copiilor.

"Daca eram ministru al Muncii, ma asezam la usa domnului premier Orban si nu mai plecam de acolo, intram in greva foamei, sa se majoreze alocatiile copiilor. Cum poti sa fii ministrul Muncii si sa nu te intereseze un proiect atat de important, de vital (...), sa nu te doara sufletul ca pensionarii au avut un nivel de asteptare pentru pensia minima, au avut un nivel de asteptare pentru punctul de pensie si asteptau 1 septembrie sa se intample ce a promis PSD? (...) Ei raspund in sabloane, se vor mari pensiile, cum spune legea, dar legea poate fi modificata prin ordonanta de urgenta, deci e o manipulare prin omisiune. (...) Daca eram ministrul Muncii, ramaneam la usa premierului si nu mai plecam de acolo, greva foamei, daca nu mi se dadea promisiunea ca se vor gasi bani (...) pentru majorarea alocatiilor si pentru pensionari", a declarat Gabriela Firea, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.