Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante, il critica din nou pe Florin Citu, sustinand ca acesta si-a schimbat atitudinea din "manipulari mizerabile, dezinformari, denigrari si alte fakenews", iar acum "pozeaza in tipul relaxat, calm, optimist".

"Cand Citu vorbeste, vorbeste, vorbeste… raspunsul tare il cam ocoleste!

Dupa ce a fost aspru criticat pentru atitudinea de precupeata, care lua de ici, de colo subiecte ofertante pentru publicul deschis si receptiv, pe care le imbogatea cu manipulari mizerabile, dezinformari, denigrari si alte fakenews, mai nou, de cand este si ministru, Citu a schimbat abordarea. Pozeaza acum in tipul relaxat, calm, optimist, chiar hotarat sa aduca in mesajul public ideea de preluare a fraielor unei tari care a asteptat prea mult un lider, un partid si un guvern de iluminati, vizionari, profeti…

Dupa ce a negat constant orice masura luata de guvernarea PSD, este acum in situatia de a raspunde unor intrebari pertinente legate de ceea ce poate face guvernul caruia ii apartine si care este in situatia de a demonstra ca este responsabil si ca ia decizii pentru cresterea bunastarii economice si sociale.

Pe buna dreptate, este intrebat cu subiect si predicat daca vor creste salariile, pensiile si alocatiile pentru copii. Raspunsul ministrului finantelor a fost mai degraba evaziv-exploziv, intr-un crescendo al iritarii, de la sunt bani alocati, dar vor creste cu cat ne va permite bugetul la un moment dat, in functie de executia bugetara, sunt niste scenarii economice, nu iau de la investitii ca sa dau pe salarii si pensii si, bineinteles, a culminat cu… subiectul asta este unul de campanie electorala si cu impertinenta de a acuza presa de isterie.

Asta este asumarea si responsabilitatea de care vorbea un presedinte despre guvernul sau?

In 'Romania lor' si in finantele pastorite de Citu putem deja vorbi de dezechilibre bugetare si vom vorbi de imense dezechilibre macroeconomice.

Si amanarea sau prorogarea este o forma de negare a realitatii, asa cum uitarea este lasitate, iar lasitatea este cea mai cumplita forma a negatiei. Daca pentru acest guvern si pentru PNL, in general, negarea unei afirmatii este o practica asumata, ne imaginam ca negarea negatiei este ridicata la rang de convingere", a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.