Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca sunt sanse reale sa ajungem la alegeri anticipate.

Fostul premier sustine ca este interesul presedintelui Klaus Iohannis si al PNL "sa nu ajunga in toamna fara alegeri".

"Sansele alegerilor anticipate sunt foarte mari. Este interesul politic al domnului Iohannis, al PNL sa nu ajunga in toamna fara alegeri. In toamna vin niste momente dificile, eu m-am uitat pe buget, chiar si asa, trecut prin asumare. Spre exemplu, doamna Dancila zicea ca vor fi incasati 320 de miliarde, iar Orban zice ca va incasa 350 de miliarde. Orice om care stie un pic de economie stie ca nu se pot creste incasarile decat prin cresterea taxelor si impozitelor.

Problema nu este legata de anticipate, ci de termenul extrem de lung. Va dura cateva luni intreaga procedura, ajungem in vara, iar intreg sistemul va fi blocat. Toata lumea va astepta sa vada cine castiga, cine vine prim-ministru, cine vine ministru si tot asa (...) Eu cred ca PNL are toate sansele sa formeze si urmatorul Guvern. Nu cred ca vor lua peste 40%, dar oricum domnul Iohannis va da mandatul tot unui liberal", a spus Victor Ponta, la un post de televiziune, informeaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.