Teodor Melescanu a anuntat, miercuri, ca asteapta considerentele Curtii Constitutionale, pentru a proceda in consecinta. Acesta nu
nu exclude posibilitatea de a candida din nou pentru presedintia Senatului, dupa ce CCR a declarat ca amandatul  este invalid, pentru ca procedura de instalare a fost nelegala.

"Asteptam considerentele CCR, pentru a proceda in consecinta. (...) Pana la publicarea in Monitorul Oficial, Partea I, eu imi asum in continuare prerogativele pe care le am. Dupa publicare, vom face consultarile politice necesare, pentru a gasi cea mai buna solutie in acest caz", a declarat Teodor Melescanu, la Palatul Parlamentului, potrivit b1.ro.

Intrebat daca va candida din nou pentru presedintia Senatului, Melescanu a declarat: "Asta va trebui sa vedem dupa ce se publica in Monitorul Oficial. Sigur, o sa avem consultari. O sa vedem, toate posibilitatile sunt deschise".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.