Fost membru ALDE, senatorul Daniel Zamfir s-a inscris astazi in organizatia PSD Sector 3, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Sustin in totalitate legea propusa de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg in echipa social-democrata de la Bucuresti Sectorul 3 -, prin care imprumuturile pe care le contracteaza Ministerul de Finante, peste un anumit plafon, sa fie aprobate in Parlament.

Nu putem lasa datorii uriase generatiilor viitoare, din cauza ca avem la conducerea Finantelor un ministru inconstient!

In trei luni, Vasile Catu - ministrul Austeritate -, s-a imprumutat cat guvernul anterior intr-un an si ceva! Si la dobanzi imense!

Unde sunt banii? Pentru alocatii, pensii, autostrazi, spitale, Prima casa...nu sunt bani!

Dar, cine se uita atent pe cifre, vede dezastrul. Bugete imense luate de la populatie si duse catre : firmele prietene prin rambursari de TVA neverificate si fara a vedea daca se poate face compensarea cu datoriile pe care acele firme le aveau catre stat, despagubiri ANRP, fonduri de rezerva, despagubirea unor afaceristi care i-au sponsorizat, clienti politici.

Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat in folosul oamenilor!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.