Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca social-democratii "ii mint pe romani" ca doresc eliminarea pensiilor speciale, aratand ca in cazul in care va exista o sesiune extraordinara a Parlamentului, va solicita introducerea pe ordinea de zi a plenului a proiectului PNL privind desfiintarea acestor pensii.

"Inventatorii pensiilor speciale sunt acesti demagogi pesedisti, care probabil cand s-au uitat in sondaje si au vazut ca aproape 90% din populatia Romaniei este impotriva pensiei speciale si dupa ce ei au fost inventatorii si promotorii pensiilor speciale, acum ii mint iar pe romani ca vor sa taie pensiile speciale", a spus Orban, dupa ce a participat la evenimentul dedicat Zilei Culturii Nationale organizat la Ateneu.

El a afirmat ca proiectul de lege aflat in dezbatere parlamentara este cel initiat de PNL, indicand ca liberalii in mod consecvent nu au sustinut pensiile speciale, ci doar pe cele de serviciu pentru militari.

"Nu ma intereseaza demagogia lor. In ce ne priveste pe noi, cu siguranta, daca va exista sesiune parlamentara extraordinara, vom cere introducea pe ordinea de zi a plenului a proiectului de lege initiat de PNL referitor la desfiintarea mai multor categorii de pensii speciale si vom vedea atunci ce face PSD", a adaugat Orban, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.