Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, critica declaratia premierului Ludovic Orban, potrivit careia autostrada Comarnic-Brasov va fi finalizata cel mai probabil in 5 ani, daca PNL va ramane la guvernare.

"Domnule Orban: «Vrabia malai viseaza», daca tot ne vorbiti de autostrada Comarnic-Brasov

Domnule prim-ministru chiar ne luati, pe toti, de fraieri!!!!

Premierul tarii mele ne spune ca daca ramane la guvernare (doar daca ramane, altfel nu) autostrada Comarnic-Brasov (de fapt Ploiesti -Brasov) va fi gata in 5 ani!

Sa va fie rusine!!! Contractul pentru aceasta autostrada, cu consortiul chinezo-turc, putea fi semnat si atunci da, se putea avansa un astfel de termen!!!!

Nu-i problema, poate nu stati atat de mult la Palatul Victoria, dar atat cat stati poate veniti si cu solutii concrete pentru acest obiectiv dorit atat de mult, de toti romanii.

Domnule Orban, daca nu aveti solutii, gasiti-va alte subiecte. Va recomand eu unul: cel creat de domnul Citu, de la finante, cel cu recesiunea economica. Poate doar asa ar mai fi sanse minime sa va creada cineva, dar nu mai sunt sigur nici de faptul ca va mai crede cineva, nici macar cei mai infocati simpatizanti.

Ati blocat tot ce se putea, in toate domeniile. De infrastructura nici nu mai vorbesc, dar aveti, totusi, tupeul sa mai avansati si termene.

Prin tot ceea ce faceti va razbunati pe romani, nu pe PSD! Nu doar PSD merge pe autostrazi sau cai ferate. Pe infrastructura merg romanii si, stiti si dvs(sau nu?), ca infrastructura e unul din motoarele economiei.

Cati ani vreti sa stati la guvernare sa ne dati, macar, solutii cu privire la acest obiectiv? Ca de construit am inteles, va trebuie 5 ani", a scris pe Facebook Razvan Cuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.