Politica21 Ianuarie 202010:22de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Alina Gorghiu sustine ca exista asociatii care nu isi doresc desfiintarea Sectiei Speciale, pentru ca "anumiti judecatori au fost santajati de procurori". Gorghiu a solicitat asociatiilor de magistrati sa faca publice numele celor care au declarat ca au fost santajati.

"Fac aceasta scurta prezentare pentru ca lumea interesata sa cunoasca tabloul real.

In decembrie 2019, Ministerul Justitiei a facut consultarea cu toti magistratii din Romania. Una dintre cele patru teme a vizat Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Se impune desfiintarea acesteia prin abrogarea prevederilor legale prin care s-a infiintat si revenirea la _status quo ante_? Se impune amendarea prevederilor legale prin care s-a infiintat si daca da, in ce sens anume?

Rezultatul consultarilor este public si il puteti gasi pe site-ul Ministerului Justitiei.

Guvernul PNL nu face altceva decat sa indeplineasca ceea ce si-a asumat prin programul de guvernare!

Citeste si:
Gorghiu: "Romania deconteaza scump guvernarile PSD-iste!"
Gorghiu: "Romania deconteaza...

Astazi a fost termen la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, iar toate statele membre UE, precum si Comisia Europeana au fost in asentiment cu pozitia Guvernului Romaniei.

Este firesc ca fiecare asociatie sa-si prezinte punctul de vedere. Asa cum sunt asociatii care au fost de acord cu pozitia Guvernului, exista si altele care nu isi doresc desfiintarea SIIJ, afirmand ca anumiti judecatori au fost santajati de procurori.

Prin urmare, rog asociatiile de magistrati sa spuna public, cu nume si prenume, lista celor care au declarat ca au fost santajati!", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Citeste si:
13 judecatori, arestati in cazul unui jurnalist asasinat la comanda
13 judecatori, arestati in...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.