Victor Ponta il ironizeaza pe premierul Ludovic Orban, comparandu-l cu "Nae Catavencu", pentru declaratia facuta in 2009, in care Orban sustinea ca asumarea raspunderii "e o sfidare la adresa societatii".

"Ludovic Orban = Nae Catavencu

Vedeti ce bine spunea Ludovic Orban in 2009: «E o sfidare la adresa societatii si a fiecarui cetatean roman asumarea Codurilor fara o dezbatere parlamentare si o dezbatere publica serioasa. Nu poti sa inlocuiesti peste noapte un cod civil care a avut o trainicie de peste 150 de ani, sa stergi cu buretele si sa inlocuiesti un act normativ atat de durabil printr-un fuserai facut la comanda unor grupuri de interese. Solicitam Guvernului sa renunte la asumarea raspunderii, iar textele repsective sa fie supuse unor dezbateri publice serioase, la care sa participe reprezentantii tututor organizatiilor din societatea civila».

Partea si mai ridicola este ca, in 2009, Ministrul Justitiei care a initiat proiectele de Coduri si le-a inaintat Guvernului pentru asumarea raspunderii era... exact: Catalin Predoiu!

Mai exista un singur om care sa aiba incredere in Ludovic Nae Orban Catavencu? Daca da - isi merita soarta!", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.