Deputatul Ion Cupa si fostul ambasador in Finlanda si Estonia Catalin Avramescu s-au inscris in PMP, a anuntat, vineri, presedintele PMP, Eugen Tomac, la inceputul sedintei Colegiului National al PMP.

"Vreau sa ii multumesc colegului care s-a alaturat incepand de astazi (vineri - n.red.) PMP, un om pe care-l cunosc de foarte mult timp, domnul deputat Ion Cupa. Incepand de astazi, este membru PMP si ne bucura ca un om harnic, de dreapta vine sa intareasca echipa noastra de la Camera Deputatilor. Sunt convins ca mesajul pe care-l va transmite, astazi, in cadrul Colegiului National va fi corect inteles de catre toti membrii nostri", a afirmat Eugen Tomac, potrivit Gandul.info.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, de la inceputul actualei legislaturi, Ion Cupa a activat ca deputat ALDE, cu exceptia lunii septembrie 2019, cand a fost independent.

De asemenea, Catalin Avramescu, fost ambasador al Romaniei si Finlanda si Estonia si fost consilier de stat la Cancelaria presedintelui Traian Basescu, s-a alaturat Partidului Miscarea Populara.

"Catalin Avramescu este de astazi membru al PMP, o voce autentica a democratiei romanesti. Ma bucur ca s-a alaturat echipei noastre. Cu domnul profesor Avramescu ma cunosc de foarte mult timp si sunt convins ca experienta domniei sale, exigenta si dorinta de a pune acolo unde-i este locul acest bloc rosu numit PSD din viata politica romaneasca este un obiectiv care merita sustinut in continuare", a mai spus liderul PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.