Victor Ponta este de parere ca PNL nu vrea sa mareasca alocatiile copiilor pentru ca acestia "tin banii pentru campania electorala".

"Deci bani pentru copii nu vor sa dea - tin banii pentru campania electorala!

Spun in fiecare zi ca nu ii lasa Parlamentul sa faca treaba (cum spunea Basescu la Primarie ca nu il lasa Consiliul) - in cazul alocatiilor pentru copii nu ii lasa Parlamentul? Sa faca ce trebuie pentru Sanatate, Educatie, Infrastructura, Fonduri Europene, Mediu, Cultura... nu ii lasa Parlamentul? Eu nu cunosc niciun exemplu de acest fel - pot sa ne dea ei unul?

Intrebare: dupa Alegerile anticipate o sa gaseasca brusc banii pentru alocatii, pentru pensii si salarii, pentru proiectele de autostrazi, pentru spitale si medicamente, pentru gropi ecologice si masuri de combatere a poluarii? Eu cred ca NU / si mai cred ca nici nu ii intereseaza altceva decat sa castige alegerile si sa isi vada de treburile lor personale - dvs ce credeti?", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.