Alina Gorghiu sustine ca aceasta saptamana va fi una importanta din punct de vedere politic. Aceasta a anuntat ca pentru PNL incep pregatirile pentru alegerile locale, care sunt "prioritare".

"Veti tine minte saptamana aceasta! Politic, va fi una importanta. PNL, prin masurile politice imediate, trebuie sa limpezeasca ceata din viata publica, politica, electorala. Oamenii vor sa stie ca isi voteaza primarii in doua tururi, vor o majoritate parlamentara clara, care sa faca echipa cu executivul, vor o justitie fara sectii speciale.

Pentru PNL incep pregatirile pentru alegerile locale. Sunt prioritare! Dincolo de responsabilitatea guvernului de a le organiza fara greseala, cea mai mare provocare ramane selectarea candidatilor. Multa munca, multa responsabilitate, dar viitorul suna bine!", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.