Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat dupa afimatia social-democratului Claudiu Manda, care a precizat ca "PSD nu va mai sustine prosti in functii publice".

"PSD nu mai pare a fi partid. Ei sunt o grupare dezorientata, care nu stie in ce parte s-o apuce si care sunt tot mai vulnerabili la capitolul loialitate fata de ce spuneau cand era partidul pe val. Cred ca acum, la cum functioneaza PSD, orice e posibil si se poate obtine de la ei si un vot pentru declansarea procedurii (pentru anticipate), pentru ca sunt un partid dezorientat.

Ma uitam la ei ca se lipesc uneori de decizii care nu au nimic in comun cu credinta lor, dar se lipesc de ele de teama electoratului de teama... Partidul nu mai are personalitate! (...)

Claudiu Manda nu are nicio situatie in care sa nu fi sustinut ce a propus seful partidului, indiferent ca era Ponta, Dragnea sau Dancila. Ma surprinde ca s-a hotarat sa nu mai sustina prosti, cand a sustinut pana acum o gramada de prosti la indicatia sefului partidului", a spus Basescu la B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.