Vicepremierul Raluca Turcan pledeaza pentru anticipate, mentionand ca "mentinerea unui PSD dominant in Parlament inca un an risca sa blocheze toate lucrurile bune".

"Mentinerea unui PSD dominant in Parlament inca un an risca sa blocheze toate lucrurile bune si asteptate pentru care exista vointa politica:


  • Desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie;

  • Eliminarea pensiilor speciale;

  • Alegerea primarilor in doua tururi.



Vrem sa facem reformele profunde de care tara are urgent nevoie, sa punem in practica punct cu punct agenda pentru care oamenii au votat la europarlamentare, la prezidentiale sau la referendumul pe Justitie. Nu putem, insa, misca lucrurile cata vreme intreg Parlamentul este tinut captiv de o majoritate toxica, lipsita de legitimitate.

Am stabilit echipa de negociere la nivelul partidului si incepem discutiile cu fortele din Parlament care inteleg punctul critic in care ne aflam.

Trebuie sa eliberam Parlamentul de PSD cat mai repede cu putinta, pentru ca fiecare zi care trece este in defavoarea oamenilor", a scris Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.