Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pentru "atentatul la siguranta cetatenilor", dupa ce acesta a spus ca locuitorii Bucurestiului "respira otrava" si ar trebui sa poarte masti de protectie.

"Iata proba adevarului care doare: ministrul PNL al Mediului minte! Pe cine vrea sa sperie si sa alunge din marile orase ale tarii? Pe cetateni, pe oficialii straini, pe turisti, pe investitori? Penelistul specializat in tocat banii europeni in firme de apartament pentru protejarea a 3 serpi vrea sa determine relocarea tuturor afacerilor in Budapesta sau la Sofia? Vrea sa ramana cetatenii romani fara locuri de munca? Statul - si incompetentul Domn Catu - fara taxele si impozitele incasate de la multinationale?

In serviciul cui este ministrul PNL al mediului cand minte ca in Bucuresti oamenii trebuie sa poarte masca de protectie si ca se respira otrava!?

Domnule ministru, dati-va demisia pentru acest atentat la siguranta cetatenilor!

In marile aglomerari urbane din tara exista poluare, sunt anumite ore si zile in care se depasesc valorile admise - e o realitate pentru care avem toti o raspundere, si guvernul, si autoritatile locale.

Dar a exagera abuziv, a induce panica in populatie, si a introduce acest subiect in batalia politica este foarte grav, nu doar imoral.

Aveti mai jos capturi de pe site-urile agentiilor de mediu din Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, la final de an. (Agentiile de mediu sunt in subordinea Ministerului Mediului. Nu a primariilor!)

O palma pe obrazul gros al unui ministru incompetent!

PS: Daca Romania va plati sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru poluare, acestea vor fi pentru perioada 2010 - 2014. Soc total! Nu Firea era primar atunci! Iar in ultimii trei ani am luat masuri anti-poluare cat altii in 30.

I le voi dovedi maine si Domnului Ministru - Otrava, daca va binevoi sa vina la intalnirea solicitata", a scris pe Facebook Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.