Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca Guvernul PNL este incapabil sa guverneze si taie salariile, chiar daca au promis ca nu o sa o faca.

"S-au jurat ca nu taie salarii, dar exact asta fac!

PNL este incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat - tot de ei! - cu cateva saptamani inainte. Dupa taierile de la profesori, acum iau la rand toate categoriile.

Pe 1 ianuarie, cateva mii de romani asteptau sa li se faca dreptate si sa le creasca salariile conform unui proiect al PSD pe care toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 (personalul din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Biblioteca Nationala a Romaniei, Biblioteca Academiei Romane etc).

De Revelion, PNL si-a dat seama ca nu mai vrea sa creasca salariile acestor oameni si a contestat pe ascuns legea la CCR. Pura ticalosie!

De aici si insistenta cu anticipatele: sa nu mareasca NICI pensiile de la 1 septembrie!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.