Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, se arata nemultumit de intarzierea pensiilor de la inceputul anului si sustine ca a avertizat in campania electorala ca va urma austeritate.

"Nu demonstreaza altceva decat necunoasterea legii si nepasare pentru cei aproximativ un milion de romani care, poate nu din vina lor, incaseaza indemnizatia sociala minima. E deranjat, e frustrant, dar in acelasi timp nu pot sa nu aduc aminte ca am avertizat in campania electorala ca va urma austeritate si acesta va fi comportamentul fata de oameni pentru ca nu le pasa de oameni. Ati vazut cum premierul Orban cauta patru modalitati pentru majorarea alocatiilor, avea la dispozitie solutii, dar nu a gasit niciuna.

Acum vad o Lege depusa in Parlament despre cumulul pensiei cu salariul, iar noi am avut un amendament la OUG care modifica OUG 114 sa nu se aplice pensionarilor care cumuleaza indemnizatia sociala. Nu au acceptat amendamentul la 704 lei, cum o sa il accepte pe cel de la salariul mediu? Nu au acceptat amendamentul pentru cei cu salariul minim. Nu cred ca o sa accepte o asemenea lege. E o intreaga harababura. Poate populatia Romaniei intelege de ce se grabesc cu aceste alegeri anticipate", a declarat Marius Budai, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.