Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Romania trebuie sa scape de "sacalii" politici care "se catara pe cadavre pentru a ajunge in pozitii publice din care sa vanda sanatatea romanilor unor firme din afara tarii".

"Au trecut peste 4 ani - in acest timp cativa politicieni fara inima si fara scrupule (finantati cu milioane de euro de la firme internationale ) tot incearca sa obtina voturi si pozitii publice de ministru sau primar speculand si manipuland tragediile si dramele unor oameni - dar NU au facut si nu fac nimic pentru imbunatatirea Sistemului (care acum functioneaza mult mai rau decat in Noiembrie 2015)!

In Septembrie 2016 un roman ars a fost trimis sa moara in Bulgaria - iar Ministrul Sanatatii de atunci nu si-a dat demisia si nu a raspuns niciodata pentru acea viata pierduta!

Singura preocupare a celor care au pus mana pe Sanatatea din Romania in 2016 a fost de a trimite cat mai multi romani la tratament in Austria (cu facturi de multe milioane de euro)!

In 2018 s-a demarat un Program care insa a fost imediat abandonat de Guvernul PNL .

Sunt convins ca Romania are nevoie de un Program Modern de interventie si tratare a acestor cazuri medicale extrem de grave - asa cum sunt convins ca Romania are nevoie sa scape de “sacalii” politici care se catara pe cadavre pentru a ajunge in pozitii publice din care sa vanda sanatatea romanilor unor firme din afara tarii!

'A fost nevoie sa moara oameni ca sa plece acest Guvern' spunea Dl Iohannis - de cati oameni mai este nevoie sa moara ca sa luam masuri?", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.