Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca doreste sa candideze pentru un nou manat din partea PNL.

"Eu sunt membru PNL si doresc sa raman membru PNL. Sunt primar PNL si doresc sa candidez pentru un nou mandat din partea PNL. Consider ca nu sunt in nicio coliziune cu criteriile de integritate ale PNL, pentru ca nimeni nu m-a acuzat pentru acte de coruptie, pentru acte imorale, avute in vedere de respectivele criterii.

Sunt trimis in judecata cu incadrarea juridica de abuz in serviciu, dar nu cu acuza ca as fi beneficiat de vreun folos necuvenit, eu sau vreun apropiat al meu, persoana fizica sau juridica. Daca s-a comis in actul administrativ o greseala, in niciun caz nu eu am dispus-o, nu eu am girat-o, iar articolul 240 din Codul Administrativ arata limpede cui apartine raspunderea in astfel de cazuri.

Da, doresc sa candidez la un mandat, pentru ca nu am facut nimic ca sa raspund cu nu. Dar, in orice conditii, in 2020, ca si in 2012 si in 2016, decizia mea de a candida sau nu o voi lua in functie de ce voi simti ca vor timisorenii: daca voi simti asa cum simt acum ca timisorenii in majoritatea lor ma vor primar, atunci voi candida. Daca voi simti ca timisorenii nu ma vor - desi eu am fost dedicat lor si orasului trup si suflet in acesti ani, am muncit enorm, cinstit 100% si am produs schimbari radicale in bine in oras -, atunci nu voi mai candida. Nu m-am nascut primar", a spus Robu pentru Agerpres, potrivit ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.