Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca protectia mediului ar trebui sa devina o prioritate pentru Romania in acest deceniu. 

Fostul premier considera ca acest subiect a fost "tratat mereu cu indiferenta". Astfel, Ponta solicita politicienilor sa actioneze in acest sens.

"Cred ca, incepand chiar din acest an 2020, trebuie sa vorbim, sa gandim si sa actionam mai mult in Romania legat de protectia mediului / dincolo de vorbe niciodata nu am luat cu adevarat in serios transformarile uriase care ne influenteaza negativ viata noastra si, mai ales , a copiilor nostri.

Desi intreaga Omenire este preocupata de schimbarile climatice si efectele catastrofale ale acestora - in Romania parca traim pe o alta Planeta ( unde subiectul Mediu este tratat mereu cu indiferenta)! Nu avem nicio Strategie serioasa de viitor pentru ca nu avem o preocupare serioasa!

Alaturi de Sanatate si Educatie, cred ca Protectia Mediului trebuie sa devina o prioritate pentru Romania in acest deceniu! Tine in primul rand de politicieni sa actioneze - iar generatia tanara este constienta, pozitiva acestei idei si dornica de actiune ! ", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.