Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca "alegeri anticipate nu sunt foarte simplu de organizat sau nu sunt foarte simplu de obtinut, dar din punct de vedere politic cred ca nu exista alternativa in momentul de fata".

"Dar sigur, aceste alegeri anticipate nu sunt foarte simplu de organizat sau nu sunt foarte simplu de obtinut, dar din punct de vedere politic eu cred ca nu exista alternativa in momentul de fata. Decat sa orbecaim cu carpeli pe ici pe colo, cu modificari care pot fi facute pe ici pe colo, mai bine venim cu aceasta viziune pe care sper ca Guvernul PNL o are si aceasta sa fie pusa pe masa Parlamentului si daca Parlamentul nu e capabil sa sustina aceasta viziune, atunci mergem la alegeri.

Vedeti cat de dificil e sa vina cu orice proiect, cu orice initiativa de reforma, chiar si cu proiectul de buget a fost nevoie sa mearga cu angajarea raspunderii Guvernul, ca sa fie sigur ca acest buget nu e ciopartit si aruncat in aer de masuri populiste si electoraliste. Si acest lucru se va intampla in 2020, daca nu avem o majoritate consistenta. Acest guvern e un guvern de sacrificiu, din acest punct de vedere, pentru ca nu se pot face reforme. Sigur, mai poti sa corectezi pe ici pe colo", a spus Ciolos la Digi24, citat de g4media.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.