Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, mentionand ca daca 2019 a fost anul lui “fara penali in functii publice”, in 2020 sa fie anul lui “fara incompetenti in functii publice”.

"Iata ca trece si anul 2019! Un an important, cu doua randuri de alegeri si cu 30 de ani de la Revolutia romana! Un an in care democratia a fost pusa la incercare si a functionat, dovada fiind solutiile politice rapide gasite la criza politica din partea a doua a anului. Un an in care ne-am adus aminte, mai multi decat in altii, de cei carora le datoram traiul in democratie: eroii de la Timisoara, Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov si alte cateva orase. Un an in care economia a crescut mai mult decat in alte state europene ceea ce ne da speranta ca mergand in acest ritm vom recupera decalajul mostenit in 1989.

Dragi romani, in prag de An Nou va indemn sa privim cu incredere la viitor. Depinde doar de noi sa transformam 2020 intr-un an si mai bun decat cel pe care tocmai il incheiem. Depinde numai de noi sa refacem legaturile profunde care sa ne tina uniti, la bine si la greu. Depinde doar de noi sa ne facem o viata mai buna!

Sa nu uitam ca si in anul care incepe in cateva ore vom avea doua randuri de alegeri. Puteti conta pe mine, puteti conta pe colegii mei din ALDE, ca vom face tot ce ne sta in putinta sa aducem in fata dumneavoastra oameni cu experienta si competenta care sa va poata reprezenta la nivel local sau national. Mandatul lor trebuie sa fie foarte clar: sa participe la generarea de bunastare pentru toti romanii! Sa se asigure ca aceasta bunastare ajunge, in mod corect, la toti romanii. Sa dea legi drepte care sa poata fi intelese de toti! Sa fie pavaza in fata oricaror incercari de limitare a drepturilor si libertatilor romanilor, oriunde traiesc, muncesc sau studiaza ei! Sa se asigure ca justitia nu se intoarce inapoi la anii de abuzuri!

Anul 2019 a fost anul lui 'fara penali in functii publice'. Haideti sa facem din anul 2020 anul lui “fara incompetenti in functii publice”!

Citeste si:
Tăriceanu, trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de...
Tăriceanu, trimis în judecată...

La multi ani, Romania! La multi ani, romani!", scris Tariceanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.