Gabriela Firea sustine ca nu intentioneaza sa candideze la sefia PSD, intrucat doreste sa se dedice in totalitate Primariei Capitalei: "Doua job-uri cu multa responsabilitate nu se pot face bine, corect si coerent si dinamic", sustine ea.

"Nu, la sefia PSD nu candidez. Nu candidez pentru ca vreau sa ma dedic in totalitate Primariei Capitalei si doua job-uri cu multa responsabilitate nu se pot face bine, corect si coerent si dinamic. Undeva ar fi un minus. A fi primar general este intr-adevar o munca, pe care o fac toti primarii din tara, raspunderea este mult mai mare pentru ca este un numar mai mare de cetateni.

(...) Si cred ca este si prematur. Am alti colegi din partid care sunt mai calificati decat mine, au experienta mai multa, sunt de mai multi ani in PSD", a spus Firea la Antena 3, potrivit ziare.com.

Conform edilului Capitalei, trebuie "sa fie cineva din garda veche impreuna cu cineva din garda noua. Sa fie si cei care au trecut prin toate etapele partidului (...) si cineva care sa vina din noua generatie de politicieni, care sa aduca un suflu nou. Sa fie si doamne, si domni".

Firea a mai tinut sa precizeze ca Paul Stanescu este persoana cea mai potrivita sa ocupe functia de secretar general al partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.