Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV.

In acelasi dosar, fosta sefa a Consiliului National al Audiovizualului Laura Georgescu a fost condamnata la 4 ani si 4 luni inchisoare cu executare.

De asemenea, fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan a primit 3 ani si 9 luni inchisoare cu executare, iar Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnata la 3 ani inchisoare.

Pe latura civila, instanta a dispus ca Laura Georgescu sa plateasca, in solidar cu CNA, despagubiri civile de 20.000 lei catre postul tv Antena 3 si 10.000 lei despagubiri catre Nasul TV.

Judecatorii au constatat ca SC Cable Channel SA - RTL II si SC Estrada TV SRL nu s-au constituit parti civile.

De asemenea, au fost respinse ca neintemeiate actiunile civile formulate de B1 TV, Etno TV, SC SOTI Cablu Neptun SRL si SC Real Top Media TV SRL, potrivit Agerpres.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.