Victor Ponta critica bugetul pentru anul 2020, pentru care Guvernul Orban vrea sa isi asume raspunderea.

"Bugetul de acum e un pic mai fantasmagoric decat cel facut de Dancila. Nu stiu de unde vor face incasarile. Nici nu sunt taxe suplimentare, nici venituri suplimentare, nu cred ca au gasit bani in camara. Toata lumea, Banca Nationala, toti spun ca vom avea o crestere de maxim 3%, ei au 4,1%", a declarat Ponta.

"S-au taiat bani de la Educatie si Sanatate. Cred ca e un semnal foarte rau. Cred ca se merge pe aceeasi greseala. Se ingheata pensiile mici si raman cele mari asa cum sunt. Ceea ce e un lucru gresit. Ar fi trebuit cele mici sa creasca si cele mari sa fie impozitate. Avem o diferenta de 146% intre pensiile mici si cele mari", a spus liderul Pro Romania.

"Nu cred ca o sa mai treaca nicio motiune de cenzura ca trec parlamentarii la Putere. Daca se va face, cand se va face, suntem in Opozitie. Nu avem nicio obligatie fata de guvernul actual. N-am discutat cu PSD acest lucru. Incurajez sa facem motiune atunci cand avem subiecte. Nu putem dezbate bugetul chiar daca facem motiune de cenzura. Nu am discutat despre asta, daca va dori, vom discuta", a mai adaugat Victor Ponta, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.