Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD, sustine ca in prag de sarbatori, "toate drepturile si beneficiile adoptate de Guvernarea PSD, in 2 ani si 9 luni, sunt anulate de Guvernul Orban intr-o singura zi".

"Nu o spun doar eu, PSD a guvernat pentru romani, elaborand o legislatie coerenta care a tinut cont, in mod nuantat, de categoriile sociale vulnerabile.

E trist ca cetatenii trebuie acum sa simta pe propria piele cum, in prag de sarbatori, toate drepturile si beneficiile adoptate de Guvernarea PSD, in 2 ani si 9 luni, sunt anulate de Guvernul Orban intr-o singura zi! Practic, PNL ia inapoi de la toti romanii ce a dat PSD.

Majorarea introdusa de PSD prin Legea salarizarii este anulata, de facto, de catre PNL prin taierea de sporuri si indemnizatii.

Mai trist, liberalii au mintit cand au promis ca nu vor taia veniturile salariale. Taierea sporului de 15% pe salarii echivaleaza cu majorarea prevazuta pentru 2020 in Legea salarizarii.

Toate aceste masuri afecteaza traiul de zi cu zi al romanilor, in timp ce PNL demonstreaza inca o data ca, de fapt, guverneaza pentru marile companii.

Nu au o problema sa inghete pensia minima,sa taie veniturile, sa creasca facturile romanilor, in schimb scutesc bancile si marile corporatii de plata unor taxe de miliarde de lei.

PSD a promis ca va face o opozitie activa, luptand pentru drepturile si bunastarea romanilor si exact acest lucru si facem, incercand prin amendamente depuse la Legea bugetului sa determinam majorarea pensiei minime, cresterea salariilor profesorilor, alocari suplimentare de fondurile pentru spitale si pentru finantarea oraselor si comunelor.

Obiectivul nostru declarat este cresterea nivelului de trai al fiecarui roman in acord cu legile adoptate in perioada guvernarilor social-democrate", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.