Mai multi lideri social-democrati au declarat luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National, ca in cadrul reuniunii va fi luata o decizie in ceea ce priveste depunerea sau nu a unei motiuni de cenzura dupa angajarea raspunderii de catre Guvern.

"Decizia va fi a CEx cand vom depune motiunea de cenzura. (...) Peste o ora - o ora jumate aflati daca depunem motiune sau nu", a precizat secretarul general al PSD, senatorul Paul Stanescu, intr-o declaratie acordata presei, inaintea sedintei, potrivit Agerpres.

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la randul sau, ca decizia urmeaza sa fie luata in cadrul CExN, dar a adaugat ca, in opinia sa, legea bugetului este una "catastrofala".

"Hotaram acum la CEx. (...) Nu stiu, sa ne mai uitam pe legea bugetului o data, pentru ca legea bugetului propusa de Orban este o lege catastrofala pentru romani", a afirmat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.