Marcel Ciolacu, presedintele PSD, ii ia apararea Gabrielei Firea si ii transmite premierului Ludovic Orban ca "nerusinarea este sa pedepsesti cetatenii pentru ca sunt condusi de un primar de alta culoare politica".

"Bun-simt, domnule Orban, este sa aloci banii publici, transparent, in functie de nevoile reale ale comunitatilor locale si indiferent de cine sunt conduse.

Nerusinare este sa pedepsesti cetatenii pentru ca sunt condusi de un primar de alta culoare politica. Asa cum ati facut dumneavoastra acum trei zile, cand ati golit ilegal fondul de rezerva catre primarii PNL!

Chiar daca matematica nu este domeniul dvs forte, cifrele sunt clare: pentru cei 53% primari PSD ati alocat 100.707mii lei, iar pentru 33% primari PNL ati alocat TRIPLU, 283.670 mii lei.

Si mai aveti tupeul sa le vorbiti cetatenilor despre bun-simt...

PS: Nu o mai jigniti pe Gabriela Firea. Daca aveti curaj candidati impotriva ei in alegeri. Sau va e teama ca luati 11% ca data trecuta?!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.