Europarlamentarul PMP Traian Basescu pune sub semnul intrebarii ancheta de la clinica din judetul Dambovita unde s-ar fi consumat droguri, afirmand ca nu il vede pe fostul prim-adjunct al directorului SPP Gabriel Cretu consumand droguri. 

"Generalul Cretu. Un om de o seriozitate absoluta. Eu nu am o explicatie si sincer, vazand ca e vorba de Cretu, eu pun sub semnul intrebarii toata povestea cu drogurile de acolo. Eu nu il vad pe Cretu consumand droguri. Asta e un militar tip killer, daca il trimiti sa se strecoare prin munti cu talibani Afganistan, se duce. Nu e militar de opereta Cretu. Deci nu cred ca omul asta a recurs la droguri. Si nici nu e vreun naiv pe care sa-l pacaleasca cineva", a declarat Traian Basescu, duminica seara, la Romania TV, potrivit News.ro.

"Deci, sa fiu scuzat, nu cred ca domnul general Cretu a fost unul dintre cei care s-au drogat prin judetul Dambovita. Il stiu foarte bine, de cand a venit de la jandarmi, de la o unitate speciala, a venit sef de stat major la SPP si cu rezultate exceptionale. Am lucrat cu el noua ani din zece", a spus Basescu.

Fostul presedinte a mai adaugat ca pot exista erori din partea anchetatorilor.

"Si eu ma pot duce sa fac o sauna undeva si ma gaseste la perchezitie cu inca un domn in sauna, ce faceti cu mine, ma considerati drogat sau ce? Imi mai da si un ceai la sauna. (…) Pot fi si erori de incadrare a unui ceai", a spus Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.