Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a discutat cu reprezentantii grefierilor, care au protestat saptamana trecuta din cauza nemultumirilor legate de eliminarea pensiilor speciale, si s-a declarat "relativ optimist" ca vor gasi o solutie pentru ca toata lumea sa fie multumita.

"Am avut o intalnire foarte buna cu reprezentantii grefierilor vineri. Am explicat argumente, am auzit argumente. Am stabilit ca ne vedem din nou dupa amiaza. Eu sunt relativ optimist ca vom gasi impreuna o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita", a declarat ministrul Justitiei, potrivit g4media.ro.

Cand a fost intrebat daca a trimis aceste argumente catre premierul Ludovic Orban, acesta a spus: "Am discutat si cu domnul premier, am discutat si cu alti colegi ministri, discutam in guvern toate problemele. As vrea sa transmit un semnal catre tot sistemul judiciar, intelegem, auzim, discutam. Este un un guvern care este deschis acestui dialog. Discutam in ideea de a gasi o solutie, de aceea am si stabilit ca ne vedem din nou astazi dupa amiaza, oricum suntem in legatura, programul e dinamic, avem si Parlament, o sa mai fie si intalnire la minister dupa amiaza, gasim timp, nu plecam de la minister pana nu ne vedem”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.