Vicepremierul Raluca Turcan, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru cel de-al doilea mandat, aceasta a scris pe Facebook ca de acum vor incepe sa reconstruiasca "Romania normala", " in care Justitia sa fie independenta si in care institutiile sa lucreze pentru oameni".

"De astazi incepe al doilea mandat al Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Presedintele pe care l-au ales romanii in numar atat de mare ne-a chemat pe toti sa facem un legamant unii fata de ceilalti. Sa facem un legamant ca ne vom sprijini unii pe ceilalti, ca vom fi uniti, oriunde ne vom afla, pentru ca suntem, de fapt, o mare familie. Suntem uniti de dragostea de tara si dorim sa o transformam din temelii.

Da, anul 2019 trebuie sa ramana anul de cotitura in istoria noastra, iar ziua de 21 decembrie - ziua renasterii noastre nationale.

Incepem sa reconstruim Romania normala, in care Justitia sa fie independenta si in care institutiile sa lucreze pentru oameni. Incepem o noua etapa si trebuie ca fiecare dintre noi sa-si faca treaba constiincios si dedicat.

Dragi romani de oriunde ati fi, haideti sa facem Romania bine!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.