Eugen Teodorovici critica guvernarea PNL, considerand ca acestia fac "politica pe genunghi" si ca ne indreptam spre "penelistul trist si normalul anormal".

"De-a rasu'-plansu', de-a alba-neagra si de-a politica facuta pe genunchi....cam despre asta este guvernarea PNL, mult prea devreme esuata! La fel de esuata cum este si politica unora ce se dadeau mari iubitori de tara, promotori ai normalitatii, oameni cu viziune, cu...printipii (care va sa zica ca nu le au).

Cand politica de conjunctura face ravagii in consecventa oamenilor politici ajungem la situatii absolut penibile, ca cea de astazi, cand tocmai deputatii PNL si-au contestat propriul proiect de reducere, incepand cu 2020, a cotei standard de TVA de la 19% la 16% si a cotei TVA pentru alimente de la 9% la 5%. Si asta este doar o dovada clara a felului in care o masura buna ajunge victima jocului politic haotic si interesului electoral.

Cu totul altfel am procedat noi, intr-o situatie asemanatoare, atunci cand o alta masura buna - cresterea alocatiei pentru copii - initiata prost de opozitie, doar cu intentia populista de a acapara voturi, a fost salvata si corect legiferata, anul trecut, de guvernul PSD.

Pentru cei care si-au pus toate sperantele si au pariat totul pe seriozitatea, onestitatea, responsabilitatea si competenta oamenilor noi din PNL, sub conducerea unui destoinic sef de stat, e cam trist ce se petrece chiar in guvernarea asta dedicata Romaniei normale.

Iata cum, pas cu pas, ne indreptam catre penelistul trist si normalul anormal", a scris Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.