Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru premiul Charlemagne, decernat personalitatilor care se remarca in promovarea valorilor europene, este o onoare pentru Romania si o confirmare a eforturilor depuse pentru apararea statului de drept.

"Nominalizarea Presedintelui Klaus Iohannis pentru prestigioasa distinctie europeana, premiul Charlemagne, este o onoare pentru Romania!

In acelasi timp, este o confirmare a eforturilor depuse pentru apararea statului de drept in tara noastra, dar si pentru pastrarea unei Europe unite, intr-o perioada de turbulente care au testat soliditatea proiectului european.

Citeste si: Iohannis va primi Premiul Charlemagne, decernat personalitatilor care se remarca in promovarea valorilor europene

Determinarea presedintelui nostru de a apara unitatea Europei si a valorilor care o definesc s-a vazut nu doar in Romania. Au vazut-o si romanii din strainatate care l-au votat in numar impresionant pentru un nou mandat. Au vazut-o, iata, si europenii dedicati visului european.

Le multumim romanilor care au crezut in Presedinte si i-au dat votul lor pentru un nou mandat!

Continuam impreuna sa construim Romania normala", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.