Viorica Dancila il critica pe premierul Ludovic Orban, sustinand ca "vendenta politica" a acestuia "nu aduce nimic bun comunitatilor", iar el, desi crede ca se razbuna pe PSD, "se razbuna pe romani".

"Aceasta vendenta politica a domnului Orban este de-o grava injustete si nu aduce nimic bun comunitatilor, fie ele conduse de primari PSD sau PNL. Am spus de nenumarate ori ca avem nevoie de autoritati si conducatori ai statului care sa-i reprezinte PE TOTI ROMANII, nu indivizi care iau masuri discretionare in functie de culoarea politica si interesele de partid.

Domnul Orban are senzatia ca se razbuna pe PSD, insa, in realitate, se razbuna pe romani. Ii amintesc ca pe durata mandatului meu toti primarii au primit bani de la Guvern, indiferent din ce partid erau.

Din pacate pentru noi toti, lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni", a scris Viorica Dancila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.