Premierul Ludovic Orban considera ca cererea facuta de Primaria Capitalei pentru alocarea a inca 667 milioane de lei, dupa ce a beneficiat deja de Fondul de Rezerva in valoare de 100 milioane de lei, este "o neobrazare" din partea Gabrielei Firea.

"Nu vreau sa vad pe lista pe care o veti inainta, anexa pe care o veti inainta la hotararea de Guvern, nicio primarie care a primit bani din alocarile acordate de Guvernul PSD din suma de un miliard patru sute de milioane sau din alte sume. Daca vine vreo primarie cu cerere de bani dupa ce a primit bani din fondul de rezerva, evident nu voi accepta alocarea niciunei sume de bani. Sa va uitati pe, sa le spun 'desteptii' care au contracte pe fantomaticul Fond de Dezvoltare si Investitii. Si acolo trebuie operata o extragere din anexa a celor care au fost primii la smecheria pusa la cale cu Fondul de Dezvoltare si Investitii" a declarat premierul.

"Primaria Bucuresti a beneficiat de alocare din Fondul de Rezerva al Guvernului de 100 de milioane si mi se pare o neobrazare sa mai formuleze o cerere de 667? Adica vrea sa platim noi factura pentru companii de nababi infiintate de Firea. Nu acceptam asa ceva", a mai adaugat Ludovic Orban, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.