Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca "amenintarile cu motiunea de cenzura venite din partea Opozitiei" nu ii vor face pe cei din PNL sa dea inapoi.

"Am pus astazi in Parlament mandatul pe masa pentru a oferi solutii la problemele urgente ale tarii.

Angajarea raspunderii este cea mai buna cale pentru a preveni un blocaj periculos in Justitie, pentru a garanta transportul copiilor care fac naveta la scoala si pentru adoptarea bugetului pe anul 2020. Guvernul a acceptat si o parte dintre amendamentele depuse de parlamentari la aceste proiecte de lege.

Asa cum au propus in mod repetat si asociatiile de elevi, am abrogat OUG 51/2019 privind transportul intrajudetean. Autoritatile sunt obligate sa asigure transportul intre localitati pentru ca elevii sa nu mai fie nevoiti sa stea la ocazie ca sa faca naveta la scoala. Siguranta copiilor este mai presus de orice!

Amenintarile cu motiunea de cenzura venite din partea opozitiei nu ne fac sa dam inapoi. Suntem aici ca sa guvernam si sa dam solutii. Nu ne agatam de functii si facem ceea ce stim ca este bine si corect. Speram ca procedura parlamentara sa fie parcursa cat mai rapid, astfel incat legile pe care ne-am angajat raspunderea sa intre cat mai repede in vigoare", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.