Oli Ardelean, vicepresedintele USR Ilfov, a anuntat ca a fost exclusa din organizatie pentru o postare facuta la inceputul lunii noiembrie in care afirma ca Dan Barna a stiut de semnaturi false la initiativa "Fara Penali”.

Vicepresedintele USR Ilfov a reclamat "executia" care a avut loc miercuri seara la sediul central al formatiunii din Aviatorilor nr.9, unde a avut loc sedinta Biroului National al USR, informeaza Hotnews, potrivit Mediafax.

Ieri (miercuri - n.r.) seara, intr-o adevarata executie, o majoritate din Biroul National USR, toti din echipa Barna, m-a exclus din USR pentru postarea asta. Desi am spus adevarul. Desi am incercat mult timp sa rezolv intern. Le-am cerut sa amane pana se judeca sesizarea facuta de mine din august 2018 impotriva angajatului lui Barna la Secretariatul General, Ciprian Necula. Cel responsabil de campania fara penali si care atunci, la sediul USR, dupa ce am gasit falsurile si le scoteam din dosare, a tipat la mine sa ies de acolo, sa las falsurile sa le trimitem la primarii ca poate le accepta. Am tipat si eu la el: da, posibil sa le accepte, pentru ca traim intr-o tara corupta cu incompetenti in administratie. Poate nu se prind. Dar asta nu e motiv sa trimita falsuri la primarii”, a scris Oli Ardelean, joi, pe Facebook.

Aceasta sustine ca Dan Barna a refuzat "sa analizeze vina lui Necula". Ciprian Necula a prejudiciat imaginea partidului, afirma Oli Ardelean.

Barna a refuzat atunci sa analizeze vina lui Necula. A tot refuzat de atunci. Le-am cerut sa imi spuna daca au mai contractat firma de promoteri care le-au adus falsurile. Nu mi-au raspuns. Am cerut acum sa judece acea speta impreuna cu una noua de acum in care am fost acuzata EU ca am prejudiciat imaginea partidului scriind ca Barna a minimizat problema semnaturilor false de la fara penali. Scriind practic un fapt real rau facut de USR + Barna. Au ignorat cererea mea de amanare pana poate fi judecata si speta cu privire la Necula. M-au exclus pe mine in timp ce acel individ este inca angajatul lor. In fine. O mizerie. Povestesc mai multe cand am timp”, a concluzionat Ardelean.

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Ardelean: Mizeria facuta de echipa Barna

"Azi e ziua mea.
In ciuda mizeriei facute de echipa Barna aseara, am primit multe mesaje de sustinere de la membri decenti din USR. De simt sincer ca e ziua mea (desi ziua in care m-am nascut e alta).

Si-au schimbat poza de profil cu a mea.
Incearca sa gaseasca o solutie.
In ciuda mizeriei lui Barna USR are oameni minunati care vor lupta cat pot ei pentru principiile pe care a fost cladit acest partid
", a scris Oli Ardelean pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.