Bogdan Chirieac critica guvernarea PNL, sustinand ca, intr-o luna, "a scazut ratingul de tara" si au pus economia la pamant.

"Nu discuta si se vede. Nu iau avize, considera ca stiu ei mai bine, dupa care constata ca nu stiu ei mai bine. Convoaca sedinta de Guvern la 10, pentru ca la 12 sa isi asume raspunderea. La 10 se razgandesc, se intorc, se razgandesc pe ce sa isi angajeze raspunderea. Nu in felul acesta conduci o tara careia deja i-ai facut rau cu declaratiile despre deficitul bugetar. Si s-a si vazut! Intr-o luna de zile, a scazut ratingul de tara. Intr-o luna de tara ai semnale ca pui economia la pamant.

Nu stiu ce facea guvernarea PSD, dar pana cand a fost data la o parte prin aranjamente de culise nu avea nici deficit de 3 la suta, aveam si pensiile marite, si salariile marite si a doua crestere economica din UE. Dupa o luna de guvernare PNL, agentia de rating a dat primul semnal ca se pun lucrurile in cap. Ce PSD? PSD s-a dus, e la 20 la suta, la revedere. O sa vedem ce face PSD peste 6 luni sau peste 12 luni. Sau peste 100 de luni. Problema este ca Guvernul Orban va depasi deficitul pentru prima data in istorie anul asta, ca asa scrie, Guvernul Orban a dus la revizuirea perspectivei la negativ pentru Romania. Totul pentru obsesia alegerilor anticipate.

PNL a facut marea unire, este partidul de la care asteptam cel mai mult. Dar PNL a vazut ca in campanie cel mai bine a vandut ura. Si ei asta continua sa faca, sa vanda ura. Ceilalti sunt dusmanii de moarte, trebuie sa iesim din incercuirea de la Stalingrad, sa ii calcam in picioare. Nu sunt dusmani, sunt romani si de o parte si de alta. Cu bune si cu rele! Sunt oameni, e o tara, nu va bateti joc de ea!", a declarat Bogdan Chirieac, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.