Eugen Teodorovici sustine ca ministrul Finantelor, Florin Citu, "trage linie dupa linie peste economie, doar, doar se va alege praful de tot", iar Guvernul Orban este "praf".

"Ministrul 'meta-gaura' trage linie dupa linie peste economie, doar, doar se va alege praful de tot.

In noua viziune a guvernului 'praf' sunt absolut normale derapajele anormale de la cursul de schimb, deficitul bugetar, datoria publica si consecintele imediate prin revizuirea negativa a perspectivei asupra Romaniei de catre Standard & Poor's sau deschiderea in scadere alarmanta a Bursei de Valori Bucuresti, la doar o luna de zile distanta de la evaluarea de perspectiva stabila pe care o publicase Agentia de rating Fitch. Toate acestea sunt doar un preambul pentru ceea ce va urma dupa sarbatori.

Tocmai de aceea, nu trebuie sa ne ingrijoram pentru ca, nu-i asa, chiar daca esuam, macar o facem sub auspiciile unui presedinte normal, care conduce un guvern al normalitatii si ne garanteaza un esec la fel de normal!

Asadar, sa nu ne luam nasul la purtare, ci sa inspiram adanc si cu incredere praful in ochi pe care ni-l arunca guvernul 'praf' si ministrul 'meta-gaura'!", a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.