Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat dur la vestea ca de anul viitor carburantii se vor scumpi din nou: "Cand prostia nu doare, ci loveste!".

Guvernul Orban anunta eliminarea supraacizei si ieftinirea benzinei si a motorinei de la 1 ianuarie. Iluzia a fost rapid spulberata de Uniunea Europeana, care a avertizat ca acciza la carburanti e prea mica, potrivit stiripesurse.ro.

"Cand prostia nu doare, ci loveste! Crunt! Au facut figuratie prin parlament ca ieftinesc carburantul, au tinut-o gaia o saptamana ca vine bunastarea peste romani, ca acum sa ne anunte ca se SCUMPESC benzina si motorina. Intre timp, pe greseala asta de Bula, au pierdut si 3 miliarde lei la bugetul de stat! Am pariat cu ei, in parlament, ca de la 1 ianuarie nu va fi un pret mai mic la pompa. Tineti minte, da?", scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.