Dan Barna l-a felicitat pe Claudiu Nasui si a urat succes noii conduceri USR Bucuresti, transmitandu-le "toata increderea si sprijinul" sau si al conducerii nationale.

"Succes noii conduceri USR Bucuresti.

Oricat de mult se mira unii care privesc din afara, USR a fost si ramane cel mai democratic si deschis partid romanesc.

Atunci cand dezbatem ceva, o facem serios si cu toata lumea. Atunci cand avem alegeri le facem sub lumina reflectoarelor, in fata membrilor nostri care pot pune intrebari, pot emite opinii, pot critica sau aprecia oferta de pe buletinele de vot.

Asa s-a intamplat si zilele acestea la filiala Bucuresti, unde, dupa o competitie deschisa, a fost aleasa noua conducere.

Ii felicit in primul rand pe cei care si-au luat din timpul lor pentru a merge la vot. Au aratat un nivel de implicare cu care, desi ne-am obisnuit, ne mandrim inca si o sa o facem in continuare.

Ii felicit, apoi, pe noul presedinte al USR Bucuresti, Claudiu Nasui, un politician tanar si echipa care va conduce Biroul Municipal. Le transmit toata increderea si sprijinul meu si al conducerii nationale.

Stiu ca impreuna vor face lucruri bune in cea mai importanta filiala a noastra. La fel de bine stiu ca nu o sa le fie usor - au de decis echipe pentru locale, au de gestionat o relatie cu partenerii de alianta, dar, mai ales, au de administrat relatia cu cel mai pretentios electorat din tara.

Dar nimeni nu a intrat in Uniunea Salvati Romania - USR crezand ca o sa fie usor. Tocmai de aceea o sa si reusim. Impreuna suntem USR si impreuna o sa ne uitam inapoi cu mandrie cand va veni vremea evaluarilor.

Succes Claudiu, succes USR Bucuresti!", a scris pe Facebook Dan Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.