Deputatul USR Claudiu Nasui a confirmat intr-o declaratie acordata Agerpres ca a fost ales presedinte al organizatiei bucurestene, in urma alegerilor desfasurate pe parcursul a trei zile.

Claudiu Nasui a obtinut 50,40% din voturi, fiind urmat de Cristian Seidler cu 38% si Bogdan Stroe cu 5,9%, potrivit Agerpres.

"Ceea ce diferentiaza USR-ul de vechea clasa politica sunt oamenii care il compun.

Weekend-ul acesta sunt alegeri pentru conducerea USR Bucuresti. Ne alegem noul presedinte si noul birou municipal.

Personal, ma bucur sa am onoarea de a putea candida pentru functia de presedinte alaturi de o echipa minunata despre care puteti citi mai multe aici: www.castigambucurestiul.ro.

Indiferent de rezultate, cred ca e important sa nu uitam principalul motiv pentru care ne-am alaturat acestui partid: dorinta de a reforma Romania.

Daca vrem sa ne pastram legitimitatea si reprezentativitatea, avem nevoie ca membrii sa iasa la vot in numar cat mai mare. Votul mai este deschis si maine, asa ca profitati si mergeti la vot.

Haideti sa setam noi cum se face politica in Bucuresti si in Romania. Doar impreuna vom reusi sa aducem alternativa de care este atata nevoie", scria pe Facebook deputatul USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.