Senatorul Alina Gorghiu sustine ca, astazi, in Plenul Senatului, in cadrul motiunii simple depuse impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, va avea loc inca un "episod jenant marca PSD".

"Va recomand sa urmariti, astazi, ce se va intampla in plenul Senatului. Va garantez un nou episod jenant marca PSD. Lasand la o parte tampenia absoluta cu depunerea unei motiuni impotriva unui ministru la nicio luna de la instalarea in functie, credeti ca senatorii social-democrati vor avea decenta de a recunoaste cu cifrele pe masa dezastrul guvernarii lor?!

Tineti minte, stimati PSD-isti: de cate ori PSD a folosit acuzatia de austeritate la adresa PNL, tot de-atatea ori s-a intors impotriva sa! Romanii nu mai vor cadouri in bani de la bugetul de stat cu care se lauda PSD in campania electorala, nu ii mai multumeste asa ceva! Ei vor infrastructura, vor autostrazi, vor spitale, vor proiecte importante de investitii! Acesta a fost mesajul romanilor la ultimele alegeri! Si este categoric un mesaj de maturizare a societatii!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.